9. juni 2023

Børn og Unge Håndbogen 2024 (ebog)

Udgivelsesdato: 15.6.2023. 

Ny opdateret udgave er udsendt 2.1.2023.

Pris: 300 kr. inkl. moms.

Bestilling: Bestil bøger via mail til erikjapp@gmail.com - så har du ebogen i løbet af nogle få minutter/timer.

Udgiver: Forlaget Kolibri v. Erik Jappe, Spangsbjerg Park 40, 8800 Viborg.
CVR: 15687835

Denne 26. udgave af håndbogen omhandler reglerne om udsatte børn og unge i barnets lov, der træder i kraft 1.1.2024. Der er sket omfattende ændringer i regelsættet vedr. udsatte børn og unge.

Bogen er til dig, der vil have overblik og indsigt i børn og unge-reglerne og have direkte links til alle kilderne. Du kan på et øjeblik få adgang til alle anvendte principmeddelelser, lovforslag og lovbemærkninger, love, bekendtgørelser og vejledninger, praksisundersøgelser og relevante artikler. Det er den eneste bog på markedet, der giver dig denne adgang.

Salg til kommuner m.v.: Husk at anføre korrekt EAN-nr. og evt. bruger-ID ved bestillingen samt din adresse - faktura fremsendes via virk.dk.

Salg til advokater og liberale erhverv i øvrigt: Anfør gerne CVR-nr.

Salg til private borgere og private organisationer: Bogen sælges kun mod forudbetaling. Indsæt beløbet i Nordea på reg. nr. 9255 kt. 8970900579 - gerne som straksoverførsel. Betaling kan også ske via MobilePay til tlf.: 3035 1765. Husk navn på betaling og husk at bestille bogen via mail.

Ebogen må ikke kopieres eller deles med andre. Når du har købt ebogen, kan du anvende den på din stationære computer, på din bærbare computer, på din tablet/phablet og på din smartphone.

PDF-læser:

Jeg kan anbefale PDF-læseren Sumatra PDFI Menuen Vis: Vælg bogvisning.

Tips til pdf-læser:

Find: Ctrl-f
Tilbage til siden, som du linkede fra: Alt + venstre pil
Tilbage til siden, som du linkede til: Alt + højre pil

Ingen kommentarer: